Pozdravljeni v gumax.si trgovini z letnimi in zimskimi pnevmatikami.

Diners CLUB na 6 obrokov
0 kom - 0,00 €
V nakupovalni košarici ni artiklov.
GUMAX info: 02 / 620 88 03

Splošni pogoji

Spletna trgovina http://www.gumax.si je internetni servis oz. last podjetja Praesto d.o.o. Vse ponujene cene že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV). Podjetje je vključeno v sistem ravnanja z odpadno embalažo pri družbi Slopak d.o.o.

DOBAVA
Na voljo imate 2 možnosti prevzema pnevmatik:
a.) pnevmatike vam dostavimo na vaš domači naslov preko hitre pošte DPD (brezplačno za dostavo po Sloveniji)
b.) pnevmatike vam dostavimo na drug poljubni naslov. V tem primeru navedite točen naslov dostave in osebo, ki bo v vašem imenu prevzela pošiljko (brezplačno za dostavo po Sloveniji)

DOSTAVA
Pnevmatike dostavimo v najkrajšem možnem času. Dostava je možna samo na območju R. Slovenije. Pnevmatike dostavimo v roku 2 delovnih dni. Upoštevati je potrebno, da je dobavni rok odvisen od zalog v skladiščih. V kolikor naročenih pnevmatik ni na zalogi, jih običajno dobimo v roku 3 delovnih dni. Če naročenih pnevmatik ni na zalogi v skupnem skladišču in vam jih ne moremo dostaviti v predvidenem roku (2 do 3 dnevih), vas bomo o tem obvestili preko telefona oz. e-pošte. Obvestili vas bomo o možnem datumu dobave oz. vam ponudili smiselno zamenjavo.

PLAČILO
Načini plačila:
a.) plačilo po predračunu na naš transakcijski račun
b.) plačilo z gotovinsko odkupnino pri paketni dostavi
c.) kartično plačilo na sedežu podjetja Tržaška cesta 39, Maribor

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE
Prodajalec je davčni zavezanec. Cene vseh izdelkov vsebujejo z zakonom predpisani DDV (22% za vse izdelke). Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Objavljene fotografije so ilustrativne oz. simbolične in ni nujno, da v celoti odražajo dejansko stanje ponudbe. Cene veljajo do objave novega cenika in se lahko dnevno spremenijo brez predhodnega obvestila.

GARANCIJA PNEVMATIK
Vse naše pnevmatike imajo garancijo. Ob nakupu pnevmatik prejmete garancijski list, na podlagi katerega lahko uveljavljate garancijo. Za uveljavljanje garancije je potrebno predložiti originalni račun, garancijski list in dostaviti reklamirano blago. Zavezujemo se, da bomo reklamacije rešili v najkrajšem možnem času.

GARANCIJA 14 DNEVNE NAJBOLJŠE PONUDBE
Vračilo razlike kupnine za najboljšo ponudbo velja v kolikor stranka najde ugodnejšo ponudbo v 14 dnevih od datuma prodaje in velja samo v primeru identičnega artikla objavljenega s strani podjetja s sedežem na območju R. Slovenije in vključenimi vsemi dostavnimi stroški na dom, stroski kartičnega plačila in stroski obročnega plačila.Ob prejetem zahtevku za vračilo kupnine bo prodajalec poskušal izvesti nakup pri ugodnejšem ponudniku. V kolikor nakup pri ugodnejšem ponudniku nebo izvršljiv pod enakimi lahko prodajalec zahtevek za vračilo razlike zavrne kot neutemeljen.

ARHIVIRANJE POGODBE
Pogodba bo shranjena v pisni obliki na sedežu podjetja. Na željo kupca je omogočen dostop do nje na sedežu podjetja Praesto d.o.o.

MOŽNOST VRAČILA PNEVMATIK
Kupec ima v skladu s 43.č členom pravico, da v 14 dneh od prejetega blaga sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Blago mora vrniti v nadaljnih 30 dneh. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu o pogodbe. Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe v primeru, da so bile pnevmatike že montirate na platišče oz. niso več v originalni embalaži.
 
VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 
Varstvo osebnih podatkov v skladu z uredbo GDPR je podrobno opisano v zavihku Varstvo osebnih podatkov oz. na linku tukaj.